Det suser i sivet

Te-Nord presenterer familieforestillingen  «Det suser i sivet!».

Forestillinger:
Fredag 31.03.17 kl 18.  Premiere
Lørdag 01.04.17 kl 13 og 16
Søndag 02.04.17 kl 14

Sted: Nordahl Bruns gt 22 i Storsalen.
Pris: Barn 60,- Voksne 120,-
Billetter kan forhåndsbestilles ved å sende en mail til: reservasjon@yahoo.com

Dette er familieforestillingen om dyrene ved elvebredden. Om Rotta som ikke vet noe bedre enn å ro omkring på sin elskede elv. Om Muldvarpen som går seg vill en sen natt i Ville Skogen. Om Grevling Greve som alltid vet hva som må gjøres, og som kjemper tappert for sine gode venner. Og om Padda – selvgode og uforbederlige Padda – som er fullstendig gal etter alt som går fort, og roter seg opp i trøbbel hele tiden.

Det suser i sivet fra 1908 er en klassiker som står seg i generasjon etter generasjon – en eventyrlig og spennende fortelling om dyrene som bor langs elva. Forfatteren, Kenneth Grahame, begynte fortellingen om herr Padda fra Paddeborg og vennene på fireårsdagen til sønnen Alistair. Et par år nektet Alistair å dra på sommerferie av frykt for å gå glipp av historiene. Faren lovet å sende ham én historie i posten hver dag, og det var disse brevene som dannet grunnlaget for boka som igjen er blitt en teaterforestilling dramatisert av A.A.Milne.

I rollene:
Padden: Line Nordby
Grevlingen: Christian Holdø
Rotta: Gunhild Marie Lind
Muldvarpen: Nazanin Khayatpour
Oteren: Rebeca Mariela Galindo
Kanille: Mathilde Thomassen
Ung kanin: Andrea Finvold
Gammel kanin: Rebeca Mariela Galindo
Dommeren: Elnaz A. Mogaddam
Fullmektigen: Christian Holdø
Politi: Rebeca Mariela Galindo
Fiffig: Elnaz A. Mogaddam
Rever&røyskatter: Andrea Finvold, Mathilde Thomassen, Elnaz A. Mogaddam, Rebeca Mariela Galindo, Christian Holdø.
Regi: Ida Marie Holmin & Hanne Tosterud

Les mer på facebook 

Illustrasjon: Vilde Paulsen Tosterud & Hanne Tosterud