Tre syke søstre

Te-Nord ønsker igjen velkommen til teater!

Drømmen om ny leilighet blir ikke helt som forventet for Veslemøy når hun flytter inn i en av boligene for ansatte ved Heggeli Sykehus. Vaktmesteren har sin første dag på jobb, den forrige vaktmesteren etterlot seg bare rot.
Nå er møblene til Veslemøy på vei, men før flyttelasset kommer dukker den ene overraskelsen etter den andre opp i det nye hjemmet hennes.

I ROLLENE Veslemøy: Mathilde Thomassen Gudrun: Line Nordby Birgit: Kari Reistad Klæva Vaktmester: Steinar Nilsskog Sufflør: Nadiya Konovalova Regi og produksjon: Ida Marie Holmin Illustrasjon: Hanne Tosterud.

Billetter selges i døren. Pris: 130,-. Kontant eller vipps. Reservasjon kan sendes til reservasjon@yahoo.com. Spilles i Halli i Nordahl Brunsgate 22.

Forestillingen varer ca. en time. Passer for ungdom og voksne.