Te-Nord presenterar: Otto er et Nesehorn

Plakat om teaterforestillingen Otto er et nesehorn

I mai er Te-Nord klar med premiere på familieframsyninga «Otto er et Nesehorn» etter ei bok av Ole Lund Kirkegaard. Framsyninga er også ein del av jubileet til Noregs Ungdomslags 125årsdag, som vi ikkje fekk feira i 2021 på grunn av koronapandemien. Prosjektet er støtta av Kulturrådet og vi nyttar oss også av studiemidlar frå studieforbundet kultur og tradisjon.

Framsyningar:
Laurdag 21.mai kl 12 Premiere
Laurdag 21.mai kl 15
Sundag 22.mai kl 12

Spelast i Halli i Bygdelagshuset i Nordahl Brunsgate 22.

Billettar seljast i døra. Kontant eller vipps. Pris: kr. 100,-/150,-
Reservasjon kan sendast til lailajessen@hotmail.com
Framsyninga varer ca. ein time. Passar for barn og vaksne.

I rollene:
Topper – Niels Nielsen, Vikki- Hanne Tosterud, Sille/Bonden Berg/Otto – Mathilde Thomassen, Fru Løwe – Ida Marie Holmin, Vaktmester Holm/Baker – Hans Konrad Lundekvam, Fru Flora/Bakerkone – Line Nordby, Zoodirektør/Toppers mor – Nadiya Smemo, Fin dame/Brannkonstabel – Vilde Paulsen Tosterud, Brannkonstabel – Anton Smemo, Politimesteren/Otto – Laila Jessen, Den mystiske fremmede – Anniken Bakke.

Regi: Christian Henrik Curcan Sørbye
Manus: Henrik Bak. Oversettelse: Arnfinn Hagen
Musikk: Jan Hellerud
Kostymer: Ida Marie Holmin
Illustrasjon: Vilde og Anton
Animasjon: Mathilde Thomassen

Les meir på facebook